artikel

Sacha Holzkämper: ‘Hou je van het vak, dan wil je voor Beluga werken

Horeca

Op zijn elfde kwam hij naar Maastricht en ging er nooit meer weg, Sacha Holzkämper (28) kwam van Sapiche en voelt zich als een vis in het water. ‘Ik heb Beluga altijd gevolgd. Ook toen ik in La Lutte au Bois in Lenaken in België werkte. Ik ben heel blij met mijn functie hier. Niks […]

Op zijn elfde kwam hij naar Maastricht en ging er nooit meer weg, Sacha Holzkämper (28) kwam van Sapiche en voelt zich als een vis in het water. ‘Ik heb Beluga altijd gevolgd. Ook toen ik in La Lutte au Bois in Lenaken in België werkte. Ik ben heel blij met mijn functie hier. Niks is perfect, je moet altijd blijven schaven en iets anders brengen dan andere restaurants.
Je mag je bijvoorbeeld best eens afvragen waarom je altijd de vork links en het mes rechts indekt. Ten eerste negeer je de linkshandigen en ten tweede staat het best leuk als je het mes in de vork legt. Kleine dingen? Ja, maar daar draait het toch om. Ik wil ook meer belangstelling gaan kweken voor Duitse en Oostenrijkse wijnen en sherry. En zorgen voor sfeer, muziek en Beluga. Uit eten is ook entertainment.’

Reageer op dit artikel