artikel

Cor van Dorst

Horeca

Runderpoulet in bierIngrediënten:1 kg runderpoulet400 g krieltjes400 g spekdobbelsteentjes1 bos lente uitjes0,33 l bokbier150 g zilveruitjes1 l jus de veau (convenience)1 teentje knoflook20 g laurierpeper, zout prijs p. p. 1,51 Bereiding:Bak poulet aan met gekneusde knoflook, laurier, spek en zilverui. Blus af met bier en jus de veau. Gaar vlees. Voeg ondertussen krieltjes toe en […]

Runderpoulet in bierIngrediënten:
1 kg runderpoulet
400 g krieltjes
400 g spekdobbelsteentjes
1 bos lente uitjes
0,33 l bokbier
150 g zilveruitjes
1 l jus de veau (convenience)
1 teentje knoflook
20 g laurier
peper, zout

prijs p. p. 1,51

Bereiding:
Bak poulet aan met gekneusde knoflook, laurier, spek en zilverui. Blus af met bier en jus de veau. Gaar vlees. Voeg ondertussen krieltjes toe en tot slot de lente ui. Breng op smaak met peper en zout. Serveer in een soepbord.

Reageer op dit artikel