artikel

Eerste Nederlandse V-Day

Horeca

In navolging van onze zuiderburen, organiseert het blad van de Nederlandse vegetariërsbond Leven V-Day. Op 25 september is op de Mariaplaats in Utrecht dit eetfestijn voor consumenten die geen vlees en vis willen eten. Ze kunnen hier info over vegetarisch eten krijgen. Er is een kooktheater waar verschillende hapjes uit diverse wereldkeukens te proeven zijn. […]

In navolging van onze zuiderburen, organiseert het blad van de Nederlandse vegetariërsbond Leven V-Day.

Op 25 september is op de Mariaplaats in Utrecht dit eetfestijn voor consumenten die geen vlees en vis willen eten. Ze kunnen hier info over vegetarisch eten krijgen. Er is een kooktheater waar verschillende hapjes uit diverse wereldkeukens te proeven zijn. Ook is een aantal producenten aanwezig die alternatieven voor vlees presenteren.
Meer info: www.v-day.nl

Reageer op dit artikel