artikel

Fritesbakwedstrijd op Boulevard Mediterranee

Horeca

Hakvoort Horeca en Homint houden voor de derde keer de horecavakbeurs Boulevard Mediterranee op 11,12 en 13 oktober in en bij de vestiging van Hakvoort in Emmeloord.

Tachtig fabrikanten zullen op dit evenement hun producten en diensten presenteren. Ook zijn er diverse demonstraties zoals fruitcarving, wokcooking en insektenbereiden. Tijdens de beurs vinden er ook diverse vakwedstrijden plaats. Zo hebben op 11 en 12 oktober de ‘Nationale Ambachtelijke Pizzabakwedstrijden’ en gedurende de gehele beurs kookwedstrijd ‘Durf te Koken! plaats, waarbij onder leiding van TV-kok Ramon Beuk zestien leerlingen van de koksopleidingen strijden om de ‘gouden garde’.

Op 11 oktober is er de ‘Landelijke Fritesbakwedstrijd’ in samenwerking met McCain, Romi Smilfood en De Oliehoorn. Maximaal vijftien cafetariahouders kunnen dan proberen een origineel plate-menu aan de jury te presenteren. ‘Gezond en verantwoord frituren’ staat hierbij centraal. Voor meer informatie, toegangskaarten of wedstrijd aanmelding kunnen geïnteresseerden terecht bij M. Snikkenburg van Hakvoort Horeca bv , tel. 0527-635635 of via info@hakvoorthoreca.nl. De beurs is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur.

Reageer op dit artikel