artikel

KunsthalKOOKT

Horeca

Van 9 t/m 12 september is de Kunsthal het ‘Rungis van Rotterdam’, net als in Parijs een verzamelplaats voor de Echte Smaak. Onder de titel KunsthalKOOKT, Festival voor de Echte Smaak presenteert de Kunsthal een volstrekt nieuw evenement. Kijk hier voor meer informatie.

De doelstelling is om culinaire tradities en ambachtelijke, kleinschalige bereidingswijzen voor de ondergang te behoeden door cultuur en culinair te laten samensmelten en een bewustwordingsproces in gang te zetten bij een breed publiek.

Kinderprogramma
In samenwerking met De Wereld van Witte de With en Villa Zebra organiseert de Kunsthal een kinder- en familieprogramma waarbij je kunt zien zien, maken en proeven wat andere kinderen lekker vinden. Er is veel te doen: de bekende tv-kok Pierre Wind geeft smaaklessen, je kunt je favoriete gerecht knutselen en tekenen, er is een tentoonstelling van culinaire kinderkunst en met een meesterkok kun je zelf de lekkerste hapjes maken.

Entreeprijzen
Tijdens het festival gelden aangepaste entreeprijzen:
Volwassenen vanaf 16 jaar: e 9,50
Kinderen 6 t/m 15 jaar: e 5,-
Kinderen t/m 5 jaar: gratis

Openingstijden
Tijdens het festival gelden andere openingstijden van de Kunsthal:
Donderdag: 12.00 – 21.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10.00 – 21.00 uur
Zondag: 11.00 – 17.00 uur

Andere tentoonstellingen
Het KunsthalKOOKT festival zal voornamelijk plaatsvinden in de grote daglichthal en de designgalerij van de Kunsthal. Tijdens het festival is er gelegenheid om andere tentoonstellingen te bezoeken, waaronder Da Da Dalí.

Reageer op dit artikel