artikel

Proeven en ontdekken op Deli XL Food & Facility Fair 2004

Horeca

Op 28, 29 en 30 september 2004 houdt Deli Xl opnieuw de Food & Facility Fair in de Americahal in Apeldoorn. Dit evenement zal geheel in het teken staan van proeven en ontdekken. En dat is niet voor niets. De foodservicemarkt is aan sterke ontwikkelingen onderhevig en de wensen van de consument veranderen. Traditionele eetmomenten maken plaats voor grazing en de consument wil producten die veilig en verantwoord geproduceerd zijn. Verse producten en convenience gaan een steeds belangrijkere rol spelen. Samen met ruim 125 leveranciers gaat Deli XL op de Food & Facility Fair de uitdaging aan om de momentconsument blijvend te verrassen met nieuwe producten en diensten.

Proeven en ontdekken op Deli XL Food & Facility Fair 2004

Nieuwe trends, nieuwe opzet
Om in te spelen op de consumententrends en om de beursbezoeker te laten proeven en ontdekken is gekozen voor een totaal nieuwe opzet. De Food & Facility Fair reikt oplossingen aan met betrekking tot voeding. logistiek, informatietechnologie en beleving rondom voeding. Onder het mome van vers & volledig zal de presentatie van het versconcept een belangrijke plaats innemen. De beurs opent dagelijks om 10.00 en sluit 18.00 uur. Alleen op woensdag is de beurs tot 21.00 geopend.

Workshops van het Koksgilde op de beurs
Het Koksgilde organiseert samen met haar hoofdsponsors op dinsdag 28 september a.s. de workshop ‘Visie op voeding in de zorg’ en de workshop ‘Integrale kostprijsberekening’ op de Food & Facility Fair. Dit initiatief is een vervolg op het Congres Voeding is Zorg dat in april heeft plaatsgevonden en wordt ondersteund door de hoofdsponsors van het gilde. Deze interactieve workshops worden geleid door Foodstep en AGGM. Niet alleen leden van het Koksgilde, maar ook niet-leden kunnen aan deze gratis workshops deelnemen.

Reageer op dit artikel