artikel

Rousillon Dessert Trophée 2004

Horeca

Het Comité Roussillon organiseert deze wedstrijd voor professionele koks in samenwerking met Horeca Journal. De kandidaten moeten in duo dé perfectie combinatie bedenken van een dessert begeleid met een Muscat de Rivesaltes.Het team met de lekkerste, verrassendste of creatiefste combinatie wint een reis naar de Roussillon plus een stage bij de Franse patisseriekampioen Franck Séguret. […]

Het Comité Roussillon organiseert deze wedstrijd voor professionele koks in samenwerking met Horeca Journal. De kandidaten moeten in duo dé perfectie combinatie bedenken van een dessert begeleid met een Muscat de Rivesaltes.
Het team met de lekkerste, verrassendste of creatiefste combinatie wint een reis naar de Roussillon plus een stage bij de Franse patisseriekampioen Franck Séguret.

Elk Nederlands restaurant kan aan deze wedstrijd meedoen en voor de deelnemers is er genoeg voorbereidingstijd. Je stuurt jullie eigen combinatie naar de voorrondes in. De desserts worden dan op papier beoordeeld door een jury waarin onder meer Will Jansen van Horeca Journal en de voormalige sterrenkok Angélique Schmeinck zitting hebben. De finale ronde wordt tijdens de beurs Eten en Drinken op 3 december in Amsterdam afgewikkeld.
Deelnemen? Neem contact op met Marijn Post van het Comité Roussillon Nederland en vraag vóór 20 september aanstaande een inschrijfformulier en het wedstrijdreglement aan. Via e-mail marijn@totpr.nl of telefoon 010 4760198.

Reageer op dit artikel