artikel

Wijn-Spijs proeverij

Horeca

Op maandag 27 september organiseert Driessen La Flèche d’Or in samenwerkingmet Wijnimport J. Bart en Schmidt Zeevis een wijn en spijs proeverij opeen top locatie nl. het Zalmhuis gelegen aan de Maas.

Dit paviljoen was ooit een geliefde uitspanning voor de Rotterdamse burgerij. In de jaren vijftigwerd het etablissement helaas gesloopt. Nu weer herbouwd tot een schitterend paviljoen in artnouveau stijl met een minstens zo fraai jugendstil interieur.

Niet alleen deze locatie maakt het aantrekkelijk om deel te nemen aan deproeverij. We zullen er ook voor zorgen dat u genoeg te horen, te zien envooral te proeven krijgt.
Zo zal La Grande Salle van het Zalmhuis, waar u een schitterend uitzichtheeft over de Maas, ingericht worden voor een wijnproeverij van WijnimportJ. Bart. Tijdens het proeven van meer dan 100 wereldwijnen kunt u ookgenieten van verschillende amuses van de producten van Driessen la Flèche d’Or en Schmidt Zeevis.

Daarnaast hebben zowel Schmidt Zeevis als Driessen la Flèche d’Orworkshops georganiseerd met de volgende thema’s:
* Wilde- en kweekzalm
* Jacht en Wild, nu en in de toekomst
* Convenience; dat scheelt !

De producten in de workshops worden voorzien van bijpassende wijnen vanWijnimport J. Bart.
Deze dag zal aanvangen om 10.30 uur en omstreeks 17.00 uur eindigen. Nadeze gezellige maar vooral inspirerende dag is er de mogelijkheid tot hetnuttigen van een speciaal driegangendiner in het Zalmhuis.

Zowel voor de workshops als voor het menu zijn een beperkt aantal plaatsenbeschikbaar, meldt u zich daarom tijdig aan.
Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website www.dlf.nlwaar u zich kunt aanmelden.
Esther Appelman
Driessen la Flèche d’Or
Rumpsterweg 17
3981 AK BUNNIK
Telefoon: 030-6592204
e.appelman@dlf.nl
www.dlf.nl

Reageer op dit artikel