artikel

Wild- en Najaarsdag

Horeca

HANOS Apeldoorn presenteert op maandag 20 september 2004 haar jaarlijkse Wild- en Najaarsdag, boordevol presentaties, proeverijen en bovenal: informatieve gezelligheid! Tijdens deze landelijjke aftrap van het wild-, gevogelte- en najaarseizoen bieden wij u tussen 10.00 en 21.00 uur o.a. het volgende programma.

Finale van de wildwedstrijd ‘Wildkoken op de Veluwe’
Dé spannende finale van de inmiddels befaamde wildwedstrijd. Welke chef bereidt het lekkerste gerecht met roodpootpatrijs en gaat naar huis met de hoofdprijs: een compleet verzorgd weekend naar Schotland voor 2 personen?
De vakjury bestaat ui SVH Meesterkok Angélique Schmeinck (Angélique Schmeinck Producties – Creatieve Culinaire Projecten), Josephine Veering (Horeca Journal) en SVH Meesterkok Raymond Prinsen (Restaurant De Stenen Tafel, Borculo).

Het HANOS Najaarspreuvenement
Diverse chefs uit de regio koken vanaf 12.00 uur met wild-, gevogelte en najaarsproducten.
Met medewerking van o.a.:
* Restaurant ’t Schulten Jues, Zutphen
* Restaurant The Novice, Vierhouten
* Dorset Mansion House, Borne
* Restaurant De Steenen Tafel, Arnhem
* Restaurant De Echoput, Hoog Soeren
Bij ieder signatuurgerecht wordt een passende wijn geschonken.

Wijn en spijs
Wijn en spijs, er wordt veel over gesproken. De enige ‘Smaak Professor’ van Nederland, Peter Klosse, vertelt.

Wild en gevogelte
Dit jaar informeren wij u graag over de vele mogelijkheden met wild- en gevogelteproducten in het voorgerecht. U krijgt deskundige informatie en kunt een kijkje nemen achter de schermen bij de wild- en gevogeltebewerkingsruimten van HANOS. Zie hoe o.a. grof wild, klein wild en gevogelte worden schoongemaakt en verwerkt. Bovendien komt de paté- en terrinespecialiteit van Nederland, Paul van Staveren van het Hof van Sonoy uit Blokzijl gastkoken.

Dit zijn slechts enkele hoogtepunten uit ons programma op maandag 20 september a.s. Naast deze speciale activiteiten zijn er van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 september vele proeverijen, kunt u nosen en tasten van wereldse wijnen, krijgt u stylingtips en diverse presentaties van onze relaties.

Uw HANOS Wereldpas is tevens uw persoonlijke entreebewijs.
Wij verheugen ons op uw komst.

e-mail: info@hanos.nl
internet: www.hanos.nl

Reageer op dit artikel