artikel

BBB en EFFF gemist?

Horeca

Geen tijd, te druk. Te lange files of te vel sneeuw. Allemaal plausibele redenen waarom u de vijftigste editie van de BBB en de tiende EFFF niet heeft kunnen bezoeken. Niet getreurd. De redactie van Zibb.nl/horeca laat u in haar foto-overzicht zien wat u allemaal gemist heeft. Zo kunt u toch nog een beetje sfeer happen.

Freek de Jonge opent de jubileumeditie van de BBB met een hilarische act.
Hoogtepunt van de maandag: Jonnie en Thérèse Boer krijgen een derde Michelinster. Op de EFFF is het een drukte van jewelste. Journalisten, cameraploegen en verslaggevers voor de radio. Iedereen is aanwezig op de krappe beursvloer van de EFFF.
Nadat de stilte is wedergekeerd op de beursvloer slaan de dames van de wedstrijd Ladies Only Chef’s Competition druk aan het koken..
Onder toeziend oog van Angelique Schmeinck proeft de jury de inzendingen.
Alle prijzen die de Stichting Europa Culinair tijdens de beursweek te vergeven heeft op een rijtje.
Stand van Reed Business Information, de uitgeverij van Misset Horeca, zibb.nl/horeca, Snackkoerier, Horeca Journal en Catering Magazine.
De donkere ingang van de truffelexpositie lokt toch nog bezoekers.
De standbemanning van Fromagerie L’Amuse druk in gesprek met klanten.
Koppert Cress B.V. presenteert op de EFF haar nieuwe cress-soorten:
borage cress en limoencress. De boragecress is zeer geschikt om te gebruiken bij oestergerechten en vis.
Ook de orchideeën van Koppert Cress zijn eetbaar.
Wat is een kok zonder een fantastische, persoonlijke messenset.
De firma Wüsthof presenteerde daarom op de EFFF haar nieuwste aanwinst: de Culinar-messenserie.
Hoenderspecialist Paul de Wit presenteert trots haar hoenderspecialiteiten, beroemd onder de naam ‘Calicuth’.
En Ville Products presenteerde het nieuwe Champagne Palet. Een handzame ondersteuning voor gastvrije medewerkers.
Nice to Meat bracht wat kunst op de beursvloer met deze zeer bijzondere koe.
Jan van As stelde weer prachtig vis tentoon.
De mini-witlof van Bruyninckx chiconettes werd alom bewonderd. Deze witlof is door de Belgische familie Bruyninckx gekweekt in vier formaten: 30, 40, 50 en 60 gram. De groothandels Tonnie Rooy en Rungis beleveren op dit moment de Nederlandse markt.
Jonge koks wachten op de uitslag van de Rubbens-wedstrijd.
Meligheid bij de dames van de ‘Ladies Only’ wedstrijd.
Een kok met zijn neus bijna op zijn gerecht. Een veelgeziene pose bij de wedstrijden van de SEC.
De bierproeverijen in de Beer & Beverage Box worden goed bezocht door jeugdige bezoekers.

Freek de Jonge opent de jubileumeditie van de BBB met een hilarische act.
Hoogtepunt van de maandag: Jonnie en Thérèse Boer krijgen een derde Michelinster. Op de EFFF is het een drukte van jewelste. Journalisten, cameraploegen en verslaggevers voor de radio. Iedereen is aanwezig op de krappe beursvloer van de EFFF.
Nadat de stilte is wedergekeerd op de beursvloer slaan de dames van de wedstrijd Ladies Only Chef’s Competition druk aan het koken..
Onder toeziend oog van Angelique Schmeinck proeft de jury de inzendingen.
Alle prijzen die de Stichting Europa Culinair tijdens de beursweek te vergeven heeft op een rijtje.
Stand van Reed Business Information, de uitgeverij van Misset Horeca, zibb.nl/horeca, Snackkoerier, Horeca Journal en Catering Magazine.
De donkere ingang van de truffelexpositie lokt toch nog bezoekers.
De standbemanning van Fromagerie L’Amuse druk in gesprek met klanten.
Koppert Cress B.V. presenteert op de EFF haar nieuwe cress-soorten:
borage cress en limoencress. De boragecress is zeer geschikt om te gebruiken bij oestergerechten en vis.
Ook de orchideeën van Koppert Cress zijn eetbaar.
Wat is een kok zonder een fantastische, persoonlijke messenset.
De firma Wüsthof presenteerde daarom op de EFFF haar nieuwste aanwinst: de Culinar-messenserie.
Hoenderspecialist Paul de Wit presenteert trots haar hoenderspecialiteiten, beroemd onder de naam ‘Calicuth’.
En Ville Products presenteerde het nieuwe Champagne Palet. Een handzame ondersteuning voor gastvrije medewerkers.
Nice to Meat bracht wat kunst op de beursvloer met deze zeer bijzondere koe.
Jan van As stelde weer prachtig vis tentoon.
De mini-witlof van Bruyninckx chiconettes werd alom bewonderd. Deze witlof is door de Belgische familie Bruyninckx gekweekt in vier formaten: 30, 40, 50 en 60 gram. De groothandels Tonnie Rooy en Rungis beleveren op dit moment de Nederlandse markt.
Jonge koks wachten op de uitslag van de Rubbens-wedstrijd.
Meligheid bij de dames van de ‘Ladies Only’ wedstrijd.
Een kok met zijn neus bijna op zijn gerecht. Een veelgeziene pose bij de wedstrijden van de SEC.
De bierproeverijen in de Beer & Beverage Box worden goed bezocht door jeugdige bezoekers.