artikel

Ramon Beuk opent HorecavArena

Horeca

Het nieuwe theater HorecavArena is het bruisende middelpunt van de Horecava. Onder het motto ‘Leren, Proeven en Proberen’ kunnen bezoekers de komende beursdagen demonstraties, proeverijen en workshops bijwonen. De laatste trends komen aan bod in de programmablokken KoffieTijd, KookPlein en ProefLokaal. Zibb.nl/horeca besteedt natuurlijk uitgebreid aandacht aan de HorecavArena. In de vorm van foto-overzichten laten wij u de komende dagen genieten van de sfeer in de Arena. Vandaag staat de opening, verzorgd door TV-kok Ramon Beuk, centraal.

In Hal 7 van de Rai is de Horecava niet over het hoofd te zien

Koks in opleiding wachten de officiële opening van de HorecaVarena af

Ramon Beuk opent de HorecaVarena. Hij start zijn presentatie met het bereiden van hartige en frisse fingerfoods. Red Bull is één van de bijzondere ingrediënten die hij gebruikt.

Even checken of de hapjes al bruin zijn

De eerste snack is voor Susanna Goossens, Horecava-beursmanager

Rob Geus, keurmeester van het programma De Smaakpolitie, met de jongste telg van de familie Beuk

Ramon Beuk serveert het tweede gerecht aan Geus

Beuk nodigt Kok Mark Bouwman, Hotel Aaldering te Zeddam, uit om samen met hem te koken

Samen maken zij gamba’s met een ketjapmarinade. Bouwman buigt zich over de pasta.
Achteraf is Bouwman zeer verrast over de snelheid en de enthousiasme van de tv-kok. ‘Een leuke verrassing, zo aan het begin van deze beursdag!’