artikel

Vraag offertes aan

Horeca

Bent u aan de hand van de informatie in dit ijsdossier op zoek naar de juiste leverancier? Denk dan eens aan de Horeca-offerte-applicatie van Zibb.nl/horeca. U omschrijft uw specifieke wensen, vult uw naw-gegevens in en drukt op een knop. Vervolgens gaan diverse leveranciers voor u aan het werk en leveren u gratis offertes op maat […]

Bent u aan de hand van de informatie in dit ijsdossier op zoek naar de juiste leverancier? Denk dan eens aan de Horeca-offerte-applicatie van Zibb.nl/horeca.

U omschrijft uw specifieke wensen, vult uw naw-gegevens in en drukt op een knop. Vervolgens gaan diverse leveranciers voor u aan het werk en leveren u gratis offertes op maat aan. U kiest uit verschillende offertes en bespaart zo tijd en geld uit. Zo eenvoudig werkt de Horeca-offerte-applicatie van Zibb.nl/horeca.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels