artikel

Redactie FZ

Horeca

De redactie van FZ bestaat uit twee personen: bureauredacteur Marja Tan en hoofdredacteur Henk-Jan Winkeldermaat.

Marja zorgt voor de samenstelling van het nieuws in de FZ Nieuwsbrief die iedere vrijdag per e-mail wordt verstuurd; voor FZ (magazine) zorgt ze voor de nieuwspagina´s van de maand, coördineert ze de pagina ‘Mensen’ met daarin de functiewisselingen van personen uit de eventbranche en de pagina ‘Bedrijven en hotels’.
Henk-Jan bepaalt de inhoudelijke koers, verzorgt de hoofdredactie, eindredactie en art direction voor FZ dat zes keer per jaar verschijnt. Daarnaast schrijft hij elke week in de FZ Nieuwsbrief over zijn belevenissen in de branche en verzorgt hij samen met webeditors Petra, Vivie en Richard de website FZ.nl.

Persberichten of nieuws?
Hebt u persberichten, nieuws of ander belangwekkende zaken die wellicht voor FZ interessant kunnen zijn dan heeft het onze voorkeur als u die per e-mail kunt opsturen naar
marja.tan@reedbusiness.nl of henk-jan.winkeldermaat@reedbusiness.nl.

Voor overige belangwekkende zaken, vragen en antwoorden kunt u bellen met Marja Tan: 0314-349842 of Henk-Jan Winkeldermaat: 0314-349840 (bij afwezigheid staat de telefoon doorgeschakeld naar zijn mobiel, met voicemail bij uitschakeling).

naar homepage fz.nl