artikel

Colofon

Horeca

Zibb.nl/horeca is een product van Reed Business Information bv, bladgroep Food & Horeca. De redactie is onafhankelijk en heeft als doel horecaprofessionals te informeren over belangwekkende zaken uit bedrijf en branche. Zibb.nl/horeca werkt nauw samen met Misset Horeca, Snackkoerier, Catering Magazine en FZ. Redactie0314 – 358224zibb.horeca@reedbusiness.nlHeeft u nieuws? Tip ons! Mail een persbericht naar ons […]

Zibb.nl/horeca is een product van Reed Business Information bv, bladgroep Food & Horeca. De redactie is onafhankelijk en heeft als doel horecaprofessionals te informeren over belangwekkende zaken uit bedrijf en branche. Zibb.nl/horeca werkt nauw samen met Misset Horeca, Snackkoerier, Catering Magazine en FZ.

Redactie
0314 – 358224
zibb.horeca@reedbusiness.nl
Heeft u nieuws? Tip ons! Mail een persbericht naar ons redactieadres.

Verkoop
0314-349873
verkoop.horeca@reedbusiness.nl
Wilt u adverteren op de site of in de Horecanieuwsbrief? Vraag dan hier naar de mogelijkheden.

Marketing
0314-349641
marketing.horeca@reedbusiness.nl
Geïnformeerd worden over al onze online- en printtitels op het gebied van horeca? Mail ons.