artikel

Spoorboekje Horecava 2005

Horeca

Dagelijks in de HorecavArenaDe nieuwe Chinese menukaartWat: kookdemonstratie van innovatieve Chinese gerechtenTijdstip: 13.00 – 14.30 uurOrganisatie: Chinees-Indische sector van KHN Wijn-spijsproeverijenTijdstip: 15.00 – 15.45 uurOrganisatie: Horeca Branche Instituut i.s.m. Wijnimport J. Bart Mixiing with passionTijdstip: 16.00 – 16.30 uurOrganisatie: Flairbartender Eric van het Riet Maandag 10 januariHet lekkerste broodje van Nederland, catoerie HorecaWat: finalisten strijden […]

Dagelijks in de HorecavArena
De nieuwe Chinese menukaart
Wat: kookdemonstratie van innovatieve Chinese gerechten
Tijdstip: 13.00 – 14.30 uur
Organisatie: Chinees-Indische sector van KHN

Wijn-spijsproeverijen
Tijdstip: 15.00 – 15.45 uur
Organisatie: Horeca Branche Instituut i.s.m. Wijnimport J. Bart

Mixiing with passion
Tijdstip: 16.00 – 16.30 uur
Organisatie: Flairbartender Eric van het Riet

Maandag 10 januari
Het lekkerste broodje van Nederland, catoerie Horeca

Wat: finalisten strijden om lekkerste en origineelste creatie
Tijdstip: 12.00 – 16.00 uur
Locatie: stand 07.432 (Amstelhal)
Organisatie: Stichting Activiteiten Fastfood en IJsbedrijven

Convenience kookwedstrijden: Ven Convenience Trophee
Wat: deelnemers bereiden een Kemper kip volgens eigen inzicht
Tijdstip: 11.00 – 16.00 uur
Locatie: stand 01.500 (Europahal)
Organisatie: Stichting Voorlichting Convenience

Halve Finale Nationaal Kampioenschap voor jonge koks en gastheren/-vrouwen en Kastelein van de Toekomst
Wat: leerlingen van middelbare horecaopleidingen voeren strijd voor deelname aan de finale op donderdag
Tijdstip: 11.00 – 15.00 uur
Locatie: stand 07.222 (Amstelhal)
Organisatie: Horeca Branche Instituut

Presentatie Natte Horeca
Wat: presentatie over de toekomst van de natte horeca
Tijdstip: 14.00 uur (ook op woensdag)
Locatie: paviljoen ‘Proeven met Proost’
Organisatie: Bedrijfschap Horeca & Catering

Debat restaurantgidsen
Wat: Michelin, Iens en Lekker praten over de overeenkomsten en verschillen
Tijdstip: 18.00 uur
Locatie: Wine Professional
Organisatie: Wine & Food Association

Dinsdag 11 januari
Lancering Nieuw Europees Kookboek

Wat: presentatie kookboek met kooksessies
Tijdstip: 11.30 – 12.30 uur
Locatie: HorecavArena
Organisatie: Dutch Culinary Art Foundation

Horecava hotellunch
Wat: discussie over investeren in innovatie
Tijdstip: 12.30 – 14.30 uur
Locatie: zalen N + O in RAI Congrescentrum
Kosten: €85,- p.p. (€55,- voor leden KHN, VOL, HSMAI, Misset Horeca)
Organisatie: Amsterdam RAI, KHN, bedrijfschap Horeca & Catering, Misset Horeca en Lagroup

Het Lekkerste broodje van Nederland, categorie Catering
Wat: finalisten strijden om lekkerste en origineelste creatie
Tijdstip: 12.00 – 16.00 uur
Locatie: stand 07.432 (Amstelhal)
Organisatie: Stichting Activiteiten Fastfood en IJsbedrijven

Convenience Kookwedstrijden: Rational Trofee
Wat: deelnemers maken acht amuses met kalfsvlees
Tijdstip: 11.00 – 16.00 uur
Locatie: stand 01.500 (Europahal)
Organisatie: Stichting Voorlichting Convenience

Tweede halve finale Nationaal kampioenschap voor jonge koks en gastheren/-vrouwen en Kastelein van de Toekomst
Wat: leerlingen van middelbare horecaopleidingen voeren strijd voor deelname aan finale op donderdag
Tijdstip: 11.00 – 15.00 uur

Woensdag 12 januari
Masterclass Bier & Spijs

Wat: demonstratie en proeverij bier/spijscombinaties
Tijdstip: 11.30 – 12.30 uur
Locatie: HorecavArena
Organisatie: Koksgilde en Gastvrijheidsgilde

Seminar Verantwoord frituren
Wat: stappenplan verantwoord frituren onder de loep
Tijdstip: 10.30 – 12.30 uur
Locatie: zaal L
Organisatie: KHN en Voorlichtingsbureau MVO

Het lekkerste snackmenu
Wat: in korte tijd het beste snackmenu maken
Tijdstip: 12.00 – 16.00 uur
Locatie: stand 07.432 (Amstelhal)
Organisatie: Stichting Activiteiten Fastfood en IJsbedrijven

Convenience Kookwedstrijden: Ontdek een snack
Wat: bedenk een nieuwe snack op basis van kippenvlees
Tijdstip: 11.00 – 13.00 uur
Locatie: stand 01.500 (Europahal)
Organisatie: Stichting Voorlichting Convenience ism Plaza Food for All

Convenience Kookwedstrijden: Gouden Horeca Entree Bestek
Wat: driegangenmenu met convenience producten samenstellen
Tijdstip: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: stand 01.500 (Europahal)
Organisatie: Stichting Voorlichting Convenience

Vakmensen aan de slag
Wat: diverse demonstraties, zoals cocktails maken en uitbeentechnieken
Tijdstip: 11.00 – 17.00 uur
Locatie: stand 07.222 (Amstelhal)
Organisatie: Horeca Branche Instituut

Prijsuitreiking leerbedrijf van het Jaar
Wat: uit 5000 leerbedrijven zijn acht genomineerden gekozen; bekendmaking winnaar
Tijdstip: 15.00 – 16.00 uur
Locatie: 07.222 (Amstelhal)
Organisatie: Horeca Branche Instituut

Donderdag 13 januari
Kennisquiz

Wat: quiz voor bezoekers en horecabestuurders
Tijdstip: 11.30 – 12.30 uur
Loatie: HorecavArena
Organisatie: Horeca Branche Instituut

Barkeeperswedstrijden
Wat: strijd om beste cocktail
Tijdstip: 12.00 – 16.00 uur
Locatie: stand 01.500 (Europahal)
Organisatie: Ven i.s.m. Nederlandse Bartenders Club

Seminar hygiënecode
Wat: voorlichting over veranderingen in Hygiënecode
Tijdstip: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: RAI Congrescentrum, zaal E
Organisatie: Bedrijfschap Horeca & Catering i.s.m. KHN

Finale Nationaal kampioenschap voor jonge koks en gastheren/-vrouwen en Kastelein van de Toekomst
Tijdstip: 11.00 – 15.00 uur; 16.00 uur prijsuitreiking
Locatie: stand 07.222 (Amstelhal)