artikel

Winnaars kaartenactie BBB 2004

Horeca

De winnaars van de kaartenactie van de BBB zijn bekend. Reed Business Information bv, de uitgever van de vakmedia Misset Horeca, Snackkoerier, Catering Magazine, Horeca Journal, FZ en Zibb.nl/horeca, heeft de winnaars na loting bekendgemaakt. Tijdens de BBB in Maastricht konden beursbezoekers deelnemen aan de actie door een ingevulde antwoordkaart in te leveren op de […]

De winnaars van de kaartenactie van de BBB zijn bekend. Reed Business Information bv, de uitgever van de vakmedia Misset Horeca, Snackkoerier, Catering Magazine, Horeca Journal, FZ en Zibb.nl/horeca, heeft de winnaars na loting bekendgemaakt. Tijdens de BBB in Maastricht konden beursbezoekers deelnemen aan de actie door een ingevulde antwoordkaart in te leveren op de stand van Reed Business Information bv.

DE WINNAARS ZIJN:

De heer Beerents van Cafetaria De Beemd uit Weert wint een fraai Profinox Koppencarousel.

Mevrouw Annie van Kwalitaria Annie uit Leuth wint een krachtig koffiezetapparaat Coffeemaster Duo.

Angelo Brouwers van Snackpoint An der Mert in Margraten wint een watercooler van Aqua System.

J. Janssen van Café De Typhoon uit Gennep wint een Douwe Egberts Cafiato Iced pakket met blender.

De winnaars van de kaartenactie van de BBB zijn bekend. Reed Business Information bv, de uitgever van de vakmedia Misset Horeca, Snackkoerier, Catering Magazine, Horeca Journal, FZ en Zibb.nl/horeca, heeft de winnaars na loting bekendgemaakt. Tijdens de BBB in Maastricht konden beursbezoekers deelnemen aan de actie door een ingevulde antwoordkaart in te leveren op de stand van Reed Business Information bv.

DE WINNAARS ZIJN:

De heer Beerents van Cafetaria De Beemd uit Weert wint een fraai Profinox Koppencarousel.

Mevrouw Annie van Kwalitaria Annie uit Leuth wint een krachtig koffiezetapparaat Coffeemaster Duo.

Angelo Brouwers van Snackpoint An der Mert in Margraten wint een watercooler van Aqua System.

J. Janssen van Café De Typhoon uit Gennep wint een Douwe Egberts Cafiato Iced pakket met blender.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door:

  • Hakvoort Horeca
  • Aqua System
  • Douwe Egberts
  • De prijzen zijn beschikbaar gesteld door:

  • Hakvoort Horeca
  • Aqua System
  • Douwe Egberts