artikel

Bijzondere gerechten uit Horeca Journal

Horeca

Speciaal voor de Horeca Journal lezer, als aanvulling op het blad, en de zibb.nl/horeca surfer. Recepten van Groot Paardenburg, De Engel, Jachtclub Hilligersberg en Zeezout. Bij deze vestigingen, onder leiding van het duo Den Blijker en Crouwel, staat het leveren van een kwaliteitsproduct centraal. Bekijk nu hier hun bijzondere recepten.

Bijzondere gerechten uit Horeca Journal

Speciaal voor de Horeca Journal lezer, als aanvulling op het blad, recepten van Groot Paardenburg, De Engel, Jachtclub Hilligersberg en Zeezout.Bij deze vestigingen, onder leiding van het duo Den Blijker en Crouwel, staat het leveren van een kwaliteitsproduct centraal. Laat u verrassen door onderstaande recepten.

Gebakken slibtong met paddestoelen, spinazie en crème brûlée van ganzenlever

Gebakken mulfilet met peterseliecouscous, mini pomedori-tomaten

Salade van kreeft, witlof en coppa di Parma

Chocoladedessert

Tonijn ‘blue fin’ met tomaat, artisjokken en rucola