artikel

Daan Heemskerk: Sunset

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,16 Bosvruchtenijs 0,15 Mangoijs 0,11 Vruchtensaus 0,10 Vruchten 1,00 Decoratie 0,50 ——- Subtotaal: 2,02 Personeelskosten 0,51 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten Totaalprijs 2,53 Brutowinstmarge 55% Verkoopprijs 4,75 Bereidingswijze:Suikervrije ijscreatie: Maak van een deel van de verse vruchten een puree en schep deze in de coupe. […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,16
Bosvruchtenijs 0,15
Mangoijs 0,11
Vruchtensaus 0,10
Vruchten 1,00
Decoratie 0,50
——-
Subtotaal: 2,02

Personeelskosten

0,51

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten

Totaalprijs 2,53
Brutowinstmarge 55%
Verkoopprijs 4,75

Bereidingswijze:
Suikervrije ijscreatie: Maak van een deel van de verse
vruchten een puree en schep deze in de coupe. Hierop
2 bolletjes frambozenijs, 1 aardbei- en 1 mangoijs.
Verdeel de rest van de vruchten over de coupe en
decoreer tenslotte met suikerwerk en koekje.