artikel

Douwe Egberts

Horeca

Koffie is een fantastisch product, je kunt er eindeloos mee variëren. Douwe Egberts is steeds op zoek naar nieuwe combinaties en variaties om koffiedrinken nog lekkerder te maken. Op zibb.nl/horeca vind u iedere dag een bijzonder koffierecept. Vandaag: Heavenly Hazel.

Douwe Egberts

Ingrediënten:
60 ml koffie (1 klein kopje)
20 ml hazelnootsiroop (±1,5 eetlepel)
60 ml hete, volle melk
geklopte slagroom
nougatine

Bereiding:
Giet de hazelnootsiroop in een grote kop. Schenk de verse koffie er al roerend bij. Voeg vervolgens de hete melk toe. Top het geheel af met een flinke lepel slagroom en bestrooi het met nougatine. Duizelingwekkend lekker!

Koninklijke tip:
Probeer dit recept ook eens met Mocca Royal van Douwe Egberts. Mocca Royaal smaakt fantastisch met hazelnootsiroop.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels