artikel

Salade van kreeft, witlof en coppa di Parma (voor 4 personen)

Horeca

Ingrediënten voor 4 personen:4 stuks ½ kreeft2 stronken witlof16 plakjes coppa di Parma (door de slager dungesneden, stand 3 of 4)olijfoliewitte aceto balsamicoroquetsla Bereiding:- Snijd de witlof grof jullienne. Maak de lof aan met olijfolie, aceto balsamico en peper en zout.- Maak de kreeft schoon. Kruid het vlees licht met peper en zout. – Zet […]

Ingrediënten voor 4 personen:
4 stuks ½ kreeft
2 stronken witlof
16 plakjes coppa di Parma (door de slager dungesneden, stand 3 of 4)
olijfolie
witte aceto balsamico
roquetsla

Bereiding:
- Snijd de witlof grof jullienne. Maak de lof aan met olijfolie, aceto balsamico en peper en zout.
- Maak de kreeft schoon. Kruid het vlees licht met peper en zout.
- Zet de kreeftenschaal op het bord. Dresseer hierin de witlofsalade. Leg het kreeftenvlees erop en vier plakjes coppa di Parma ernaast.
- Garneer het bord met enkele takjes rouquetsla voor de kleur.