artikel

Vraag gratis offertes aan

Horeca

Bent u aan de hand van de informatie in dit productdossier op zoek naar de juiste koffieleverancier? Of een nieuw koffieapparaat? Denk dan eens aan de Horeca-offerte-applicatie van Zibb.nl/horeca. U omschrijft uw specifieke wensen, vult uw naw-gegevens in en drukt op een knop. Vervolgens gaan diverse leveranciers voor u aan het werk en leveren u […]

Bent u aan de hand van de informatie in dit productdossier op zoek naar de juiste koffieleverancier? Of een nieuw koffieapparaat? Denk dan eens aan de Horeca-offerte-applicatie van Zibb.nl/horeca.

U omschrijft uw specifieke wensen, vult uw naw-gegevens in en drukt op een knop. Vervolgens gaan diverse leveranciers voor u aan het werk en leveren u gratis offertes op maat aan. U kiest uit verschillende offerte en bespaart zo tijd en geld uit. Zo eenvoudig werkt de Horeca-offerte-applicatie van Zibb.nl/horeca.

Naar offerte-aplicatie

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels