artikel

Win een baan in een topbedrijf in de Verenigde Staten

Horeca

Een baan voor achttien maanden in een groot internationaal horecabedrijf in het buitenland. Onder de deelnemers van de Misset Horeca Kennistest verloten we zo’n fraaie job om de nodige ervaring op te doen. Zin in een uitdagend avontuur? Meld het ons via mail. De horecabaan in de Verenigde Staten wordt aangeboden door HRC International. Deelnemen […]

Een baan voor achttien maanden in een groot internationaal horecabedrijf in het buitenland. Onder de deelnemers van de Misset Horeca Kennistest verloten we zo’n fraaie job om de nodige ervaring op te doen. Zin in een uitdagend avontuur? Meld het ons via mail. De horecabaan in de Verenigde Staten wordt aangeboden door HRC International.

Deelnemen aan de Misset Horeca Kennistest

Aanmelden om in aanmerking te komen voor een baan in de VS

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels