artikel

Ravioli gevuld met rundersukade en ganzenlever

Horeca

Ingrediënten
200 g rundersukade, Iers 
500 g pastadeeg*
100 g witte bonen
1 dl runderbouillon
40 g rookspek
crème van ganzenlever
100 ml runderbouillon
100 ml slagroom
50 g ganzenlever
25 g zomertruffel

Bereidingswijze:
Stoof de rundersukade op traditionele wijze. Laat het vlees afkoelen tot verwerking in de deegkussens.

Week de witte bonen één nacht in koud water. Kook ze gaar in de helft van de runderbouillon.

Vouw plakjes spek tot galettes. Bak deze krokant in een oven op 140 graden Celsius.

Breng het restant runderbouillon aan de kook. Meng de room met de ganzenlever. Blender deze fijn. Druk de massa door een fijne zeef. Meng deze met runderbouillon tot een saus.

Schik de witte boontjes op een warm bord. Leg hierop de ravioli. Leg de spekgalette op de ravioli. Lepel rondom nog iets van de witte boontjes. Garneer met zomertruffel.

Terug naar receptenoverzicht…