artikel

NIEUWSOVERZICHT

Horeca

Lezing Professor Venkatram Ramaswamy: ‘The Next Frontier of Experience Innovation’ Professor Venkat Ramaswamy (University of Michigan Business School), professor of Marketing, bezoekt the European Centre of the Experience Economy voor een Experience Economy Top Lecture met de titel: ‘The Next Frontier of Experience Innovation’. Ramaswamy is mede-auteur (met C.K. Pralahad) van het boek The Future […]

Lezing Professor Venkatram Ramaswamy: ‘The Next Frontier of Experience Innovation’

Professor Venkat Ramaswamy (University of Michigan Business School), professor of Marketing, bezoekt the European Centre of the Experience Economy voor een Experience Economy Top Lecture met de titel: ‘The Next Frontier of Experience Innovation’. Ramaswamy is mede-auteur (met C.K. Pralahad) van het boek The Future of Competition; Co-creating Unique Value with Customers. Deze lezing geeft inzicht in de volgende stap van experience innovatie en een manier om voor de consument een unieke waarde te maken. ‘The New Frontier of Experience Innovation’ won de PriceWaterhouseCoopers Award voor Best Article of 2003 en zijn nieuwe boek belooft ook een bestseller te worden.
De lezing vindt plaats op dinsdag 29 juni van 14.45 uur tot 17.30 uur in het KPMG Gebouw in Amstelveen. Prijs: € 195,-.