artikel

Alle dossiers op een rijtje

Horeca

Productdossiers   Overige dossiers Alles over…. Koffie & Thee Alles over… Koffie & Thee’ is geactualiseerd. Naast actuele cijfers is het productdossier overzichtelijker. Dit vanwege de verhelderende hoofdstukindeling. Daar komt bij dat het dossier een beslissingsboom bevat. Aan de hand van het beantwoorden van vier vragen, krijgt u advies over het ideale koffieapparaat voor uw horecazaak. […]

Productdossiers   Overige dossiers
Alles over…. Koffie & Thee

Alles over… Koffie & Thee’ is geactualiseerd. Naast actuele cijfers is het productdossier overzichtelijker. Dit vanwege de verhelderende hoofdstukindeling. Daar komt bij dat het dossier een beslissingsboom bevat. Aan de hand van het beantwoorden van vier vragen, krijgt u advies over het ideale koffieapparaat voor uw horecazaak.
Ga hier naar ‘Alles over… Koffie & Thee’

Horecakalender

Geef uw organisatie een innovatief karakter door bijzondere acties te houden bij speciale activiteiten. Speel niet alleen in op het traditionele kerstfeest, maar haal ook een optimaal rendement uit seizoensproducten, feestdagen en evenementen. De Horecakalender helpt u een handje.

Ga hier naar ‘ Horecakalender’

   
Alles over…. Bier

Vergroot uw vakmanschap met bier met de nieuwe modules en tips in ‘Alles over…Bier’. Leer in acht stappen een vakkundig een biertje tappen en kijk wat de ideale schenktemperatuur en het juiste bierglas is. Verbeter u bieropbrengst door te onderhandelen met de bierbrouwer en lees alles over Nederlandse bierbrouwers in het uitgebreide overzicht.
Ga hier naar ‘Alles over… Bier’
Franchiseformules & Databank

Zibb.nl/horeca verzamelde voor u de meeste horecaformules gerangschikt in een handig overzicht naar rubriek. Duidelijk en puntsgewijs krijgt u onder meer de adresgegevens, de activiteiten en de franchisevoorwaarden van iedere formule. Kies de rubriek van uw interesse of kijk voor het complete overzicht in de totaallijst.
Ga hier naar ‘Franchiseformules & Databank’