artikel

Panel mist bittertje in chocomousse

Horeca

Een stevige, koude quenelle chocolademousse als dessert. Niet te zoet van smaak en met het bittertje van gebruikte cacaobonen. Dát is de wens van het vijfkoppige proefpanel van Misset Horeca. De meeste fabrieksmousses vinden ze te zoet. Er is echter hoop: een paar zijn er met een toevoeging prima op de dessertkaart te zetten.

De proevers:
Bram van den Broek: junior souschef bij hotel-restaurant Sanadome in Nijmegen
Miranda Klomp: kookdocent en freelance kok:
Ward Pernet: leerling-kok en student aan de Hoge Hotelschool Utrecht:
Ingeborg Faassen: kok bij restaurant In Geuren en Kleuren in Berg en Dal
Pim Haaksman: vast panellid en eigenaar/directeur van het Kook College in Amersfoort en Wijchen

Een stevige, koude quenelle chocolademousse als dessert. Niet te zoet van smaak en met het bittertje van gebruikte cacaobonen. Dát is de wens van het vijfkoppige proefpanel van Misset Horeca. De meeste fabrieksmousses vinden ze te zoet. Er is echter hoop: een paar zijn er met een toevoeging prima op de dessertkaart te zetten.

De proevers:
Bram van den Broek: junior souschef bij hotel-restaurant Sanadome in Nijmegen
Miranda Klomp: kookdocent en freelance kok:
Ward Pernet: leerling-kok en student aan de Hoge Hotelschool Utrecht:
Ingeborg Faassen: kok bij restaurant In Geuren en Kleuren in Berg en Dal
Pim Haaksman: vast panellid en eigenaar/directeur van het Kook College in Amersfoort en Wijchen

Panel mist bittertje in chocomousse

Een stevige, koude quenelle chocolademousse als dessert. Niet te zoet van smaak en met het bittertje van gebruikte cacaobonen. Dát is de wens van het vijfkoppige proefpanel van Misset Horeca. De meeste fabrieksmousses vinden ze te zoet. Er is echter hoop: een paar zijn er met een toevoeging prima op de dessertkaart te zetten.

De proevers:
Bram van den Broek: junior souschef bij hotel-restaurant Sanadome in Nijmegen
Miranda Klomp: kookdocent en freelance kok:
Ward Pernet: leerling-kok en student aan de Hoge Hotelschool Utrecht:
Ingeborg Faassen: kok bij restaurant In Geuren en Kleuren in Berg en Dal
Pim Haaksman: vast panellid en eigenaar/directeur van het Kook College in Amersfoort en Wijchen