artikel

Piet van den Bosch, Jaarbeurs catering Services

Horeca

Knolselderij met gevogelte

Ingrediënten
2 kg knolselderij
600 g struisvogelfilet (gerookt)
1 bakje frambozen
100 g kappertjes
0,5 bos peterselie
400 g pomodori op olie
5 dl frambozenazijn
100 g broeivet
1 dl olijfolie
100 g crème fraiche
5 g suiker
100 g pijnboompitten
1 dl sherry (droog)
(zwarte) peper, zeezout

prijs p.p. 2,48

Bereiding
Schil de knolselderij en snijd deze met dunschiller in lange slierten. Pluk, was en hak de peterselie. Vermeng crème fraiche met peterselie, kappertjes, peper en zeezout. Maak dressing van olijfolie, frambozen, azijn, suiker, zeezout, peper en droge sherry.
Snijd de gerookte struisvogelfilet in dunne plakken en leg deze in een waaier op het bord. Vermeng knolselderij met crème fraiche en pomodori. Maak het bord op.