artikel

Het Blauwe wonder

Horeca

Een chique apèritif Ingrediënteneen paar verse blauwe bessen, blauwe bessenlikeur, suiker, champagne. BereidingDompel eerst de champagneglazen in blauwe bessenlikeur. Dat gaat het best als U wat likeur in een diep boord giet. Door direct daarna de glazen in suiker te duwen, krijgt U een prachtige roze suikerrand.In elk champagneglas doet U nu 1 ml blauwe […]

Een chique apèritif

Ingrediënten
een paar verse blauwe bessen,
blauwe bessenlikeur,
suiker,
champagne.

Bereiding
Dompel eerst de champagneglazen in blauwe bessenlikeur. Dat gaat het best als U wat likeur in een diep boord giet. Door direct daarna de glazen in suiker te duwen, krijgt U een prachtige roze suikerrand.
In elk champagneglas doet U nu 1 ml blauwe bessenlikeur en vult U het glas verder met ‘droge’ champagne.
Het blauwe wonder wordt verder gegarneerd met verse blauwe bessen, die op een cocktailprikker worden geprikt en in het glas gezet worden.