artikel

Smakelijke kwaliteit

Horeca

Wat levert deze studiedag u op? Wettelijke eisen ten aanzien van voedselvoorziening. Aandacht voor hygiëne, voedselveiligheid (HACCP), milieu en Arbo. Wat is er bijvoorbeeld veranderd in de nieuwe hygiënecode die vanaf 31 oktober 2001 van kracht is? De zin en onzin van HACCP: minder papier, meer kwaliteit. Hoe omschrijft u de processen?• Welke kwaliteit/uitstraling wilt […]

Wat levert deze studiedag u op?

  • Wettelijke eisen ten aanzien van voedselvoorziening. Aandacht voor hygiëne, voedselveiligheid (HACCP), milieu en Arbo. Wat is er bijvoorbeeld veranderd in de nieuwe hygiënecode die vanaf 31 oktober 2001 van kracht is?
  • De zin en onzin van HACCP: minder papier, meer kwaliteit. Hoe omschrijft u de processen?•
  • Welke kwaliteit/uitstraling wilt u voor de organisatie?•
  • Voorbereidende werkzaamheden voor het opzetten van een kwaliteitszorgsysteem.•
  • Met HACCP heeft u al een groot deel van de opzet van een totaal kwaliteitszorgsysteem op de rit. Hoe geeft u dit concreet handen en voeten?•
  • In 2001 is de nieuwe ISO 9001 uitgekomen. Hoe maakt u operationeel wat er in die nieuwe norm staat?•
    Hoe zit het met productaansprakelijkheid?•
  • De meeste grote contractcateraars hebben een kwaliteitszorgsysteem. Is dit voor een bedrijfsrestaurant of voedingsdienst in eigen beheer een reden om er ook aan te beginnen?•
  • Wat zijn belangrijke onderdelen vanuit Arbo gezien, hoe verwerkt u die in het systeem?•
    Overwegingen om wel of geen certificaat te willen halen voor uw organisatie.•
  • Hoe toetst u de kwaliteit? Externe auditing, interne auditing of een combinatie. Kosten en baten.

    Voor wie?
    Facility managers, hoofden voedingsdienst of hoofden restauratieve dienst, cateringmanagers.

    Inleider
    Inleider voor deze studiedag is F.J.M. Knevel MSc van Assisti Advies

    Data/plaats
    8 september 2004, Mercure Hotel Utrecht-Bunnik.

    Tijden
    De studiedag begint om 9.30 uur en eindigt rond 16.30 uur

    Kosten
    De deelnamekosten zijn € 545,-per deelnemer, exclusief BTW, maar inclusief studiemateriaal en arrangement. Abonnees van de uitgaven van Reed Business Information ontvangen € 50,- korting.

    Meer informatie?
    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther van Zwienen, u kunt haar direct bereiken onder doorkiesnummer (0314) 34 94 73.


    Zibb.nl/horeca
    Opleiding kiezen
    Ik wil
    Uw gegevens

    Organisatie: *
    Deelnemer 1: *
    Deelnemer 2:
    Functie: *
    Adres: *
    Postcode: *
    Plaats: *
    Telefoon: *
    Fax:
    E-mail: *
    Internetadres:
    * verplicht veld

    Uw gegevens kunnen worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale geselecteerde bedrijven. Indien u hiertegen bezwaar heeft, stuurt u een briefje naar Reed Business Information bv, t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem.