artikel

Voedingsmanagement

Horeca

Wat levert deze studiedag u op? Trends, ontwikkelingen en ervaringen. Opzetten van het juiste voedingsbeleid voor uw situatie. Integrale kostprijsberekening. Inventarisatie en besluitvorming. Hoe komt u met het voedingsbeleid tot een nieuw concept? Praktijkgerichte cases. Tijdens deze dag ontvangt u de volgende brochure van de Voedingscentrum Adviesgroep: nr. 414, Voedingsbeleid in instellingen. Voor wie?Directies, zorgmanagers […]

Wat levert deze studiedag u op?

  • Trends, ontwikkelingen en ervaringen.
  • Opzetten van het juiste voedingsbeleid voor uw situatie.
  • Integrale kostprijsberekening.
  • Inventarisatie en besluitvorming.
  • Hoe komt u met het voedingsbeleid tot een nieuw concept?
  • Praktijkgerichte cases.

Tijdens deze dag ontvangt u de volgende brochure van de Voedingscentrum Adviesgroep: nr. 414, Voedingsbeleid in instellingen.

Voor wie?
Directies, zorgmanagers en facility managers van instellingen.

Inleiders
Inleiders voor deze studiedag zijn J.S. Polak van Albron Carewell en ing. J.M.A. Hokkeling FCSI van Hokkeling Advies.

Data/plaats
24 november 2004 (onder voorbehoud), Mercure Hotel Utrecht-Bunnik

Tijden
De studiedag begint om 9.30 uur en eindigt rond 16.30 uur.

Kosten
De deelnamekosten zijn € 545,-per deelnemer, exclusief BTW, maar inclusief studiemateriaal en arrangement. Abonnees van de uitgaven van Reed Business Information ontvangen € 50,- korting.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther van Zwienen, u kunt haar direct bereiken onder doorkiesnummer (0314) 34 94 73.


Zibb.nl/horeca
Opleiding kiezen
Ik wil
Uw gegevens

Organisatie: *
Deelnemer 1: *
Deelnemer 2:
Functie: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon: *
Fax:
E-mail: *
Internetadres:
* verplicht veld

Uw gegevens kunnen worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale geselecteerde bedrijven. Indien u hiertegen bezwaar heeft, stuurt u een briefje naar Reed Business Information bv, t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem.