artikel

Inschrijven voor Sandwichwedstrijd

Horeca

De inschrijftermijn voor de internationale Sandwichwedstrijd van Délifrance is verlengd tot 15 oktober. De wedstrijd heeft plaats op 2 december tijdens de beurs Eten & Genieten in de RAI te Amsterdam. Zin in een geheel verzorgd weekend in een luxe villa in Saint Tropez? Klik dan verder voor verdere informatie.

De inschrijftermijn voor de internationale Sandwichwedstrijd van Délifrance is verlengd tot 15 oktober. De wedstrijd heeft plaats op 2 december tijdens de beurs Eten & Genieten in de RAI te Amsterdam. De Nederlandse winnaar neemt automatisch deel aan de internationale wedstrijd in het Franse Lyon. De winnaar van de Europese wedstrijd krijgt een geheel verzorgd weekend in een luxe villa in Saint-Tropez.
Recepturen, waarbij gebruik moet worden gemaakt van broodjes uit het Délifrance-assortiment, kunnen worden ingezonden naar Délifrance, postbus 4020, 2980 GA in Ridderkerk.
Meer info: tel. 0180-485111.