artikel

Wijn-spijsproeverij

Horeca

Verschillende horecavabezoekers ervoeren vandaag wat de combinatie van een wijn met een bepaalde spijs teweegbrengt bij de smaakpapillen. Het Horeca Branche Instituut verzorgt namelijk dagelijks demonstraties over wijn-spijscombinaties in de HorecavArena.Wijnimport J. Bart uit Purmerend presenteert de wijnen. Sterklassers zorgen voor warme en koude hapjes. Tijdens de presentatie komt de achtergrond van de combinatie aan bod, de tegenstellingen in smaakervaring en wat nodig is voor een perfect passende wijn-spijscombinatie. Doel is om voor bezoekers een nieuwe wereld van smaakcombinaties te openen.

Wijn-spijsproeverij

 
 
De wijn/spijscombinaties worden door het publiek serieus geproefd.
Na de eerste ronde worden de glazen gespoeld.
 
Deze koks verzorgden de twee gerechtjes
 
 
Het noteren van de bevindingen
 
 
 
 
Reageer op dit artikel