artikel

Derde editie Fast Food Event

Horeca

Divers was het zeker, gezellig ook. Het derde Fast Food Event in Event Centre Aalsmeer. Discussiëren in het Lagerhuis sloeg het meest aan. Maar de uitreiking van de Fast Food Awards kon ook op veel enthousiasme rekenen. Alles had plaats onder het motto ‘Fastfood in Actie’. Volgens de organisatoren moeten fabrikanten en cafetariahouders samen het initiatief nemen om de branche weer een stap voorwaarts te laten maken.

Derde editie Fast Food Event

 Een illusionist toverde alle vier de Fast Food Awards op het podium
 Plaza Gastronimie Stegeman uit Geldermalsen ging met de Fast Food Award voor promotie naar huis. In het midden eigenaar Ramon Stegeman, links van hem presentator Winston Post en rechts sectievoorzitter Maarten Colijn
 De show ‘Dit was het Fastfoodnieuws’ kwam moeilijk op gang. 
 De Fast Food Award voor product ging naar Anytime De Roode Vos in Goos. In het midden Fred en Angela Stevense.
 Tv-kok Ramon Beuk liet het werk vooral over aan zijn gasten en sprak over presentatie van snacks, frites, ijs en salades. Peter Couwenberg, Ramon Beuk en Marja de Leeuw (vlnr).
 De starters van kersverse formule Cookers mochten de Fast Food Award voor Presentatie in ontvangst nemen. In het midden mede-eigenaren Sascha en Gilbert Tjia van Cookers Bergschenhoek.
 Let’s Celebrate. Met name discoclassics deden het prima op de dansvloer.
Peter en Dorien Vos mochten met hun team de Fast Food Award voor personeel in ontvangst nemen. Na de eerste plek in Cafetaria Top 100, dus weer een prijs voor Eetpaleis ’t Vosje in Rosmalen. Peter Vos wijst naar zijn personeel: ‘Zij hebben het gedaan’.
De winnende ‘Top-debatter’ uit een van de drie Lagerhuis-sessies, Jan Huizing van Kwalitaria Bik Bar uit Emmen, graait naar waardevolle tips in de blaasbak. ‘Zit mijn haar goed?’, vroeg hij nog hoopvol vooraf.
Reageer op dit artikel