artikel

Feestend Best Western-hotel adopteert olifant

Horeca

Voor de tweede achtereen volgende maal is het Star Hotel in Hengelo uitgeroepen tot beste Best Western-hotel van Nederland. Het hotel draagt de Quality Award op aan de adoptie van een olifant. Daarnaast richtte het Star Hotel een speciale olifantenkamer in. Het hotel bestaat per etage uit een ander thema. De olifantenkamer komt op de etage reizen.

Feestend Best Western-hotel adopteert olifant

Sinds enige tijd ondersteunt Best Western de GoodFund organisatie. Via dit fonds kwam Best Western in contact met thema Move the future, adopt an elephant. Hierdoor adopteert de hotelketens een 33-jarige olifant in het Nyika Peace Park in Zambia.

Daarnaast richtte het Star Hotel een speciale olifantenkamer in. Het hotel bestaat per etage uit een ander thema. De olifantenkamer is gesitueerd op de etage reizen en werd 24 maart geïntroduceerd, gelijktijdig met de overhandiging van de Best Western Quality Award. ‘In de kamer hangt een olifantensfeer door foto’s en een certificaat van onze olifant’, aldus woordvoerder Marjorie van Campen van Best Western.Bekijk hieronder de olifantenkamer van Best-Western

Reageer op dit artikel