artikel

Citaten Martin Kruithof

Horeca

‘Het is mijn taak dit bedrijf zo mooi én rendabel mogelijk te maken.’ ‘Lekker heeft vertrouwen in ons. Ze snappen dat de zaak alleen maar beter wordt door zo’n verbouwing.’ ‘Mijn favoriet is Bernard Pacaud van de Parijse driesterrenzaak ‘l Ambroiseie. Geen tierlantijnen, maar wel heel goed.’ ‘Onze gasten rijden een heel eind voor een […]

‘Het is mijn taak dit bedrijf zo mooi én rendabel mogelijk te maken.’

‘Lekker heeft vertrouwen in ons. Ze snappen dat de zaak alleen maar beter wordt door zo’n verbouwing.’

‘Mijn favoriet is Bernard Pacaud van de Parijse driesterrenzaak ‘l Ambroiseie. Geen tierlantijnen, maar wel heel goed.’

‘Onze gasten rijden een heel eind voor een feestelijke avond. Die willen niet op een gedateerde pot zitten.’

‘Het is hier af en toe heel rustig. Dat maakt ondernemen moeilijker. Voor een zaak als dit had ik beter in de Randstad kunnen gaan zitten.

‘Als mensen een haring willen, krijgen ze een haring. Maar dan wel de beste.’

‘Ik vind mezelf helemaal niet zo goed. Anders had ik allang drie sterren gehad. Ik heb één ster, blijkbaar ben ik niet meer waard. Voorlopig ben ik daar tevreden mee.’