artikel

Fons Maenhoudt mailt:

Horeca

Beste Henk-Jan, Ik was heel blij met jouw reactie over hoe we omgaan met rampen.Ik vind het heel pijnlijk te moeten vast stellen dat de ramp in Azië,wereldwijd wordt gehypet als een consumptie product. Hoe goed en hoebelangrijk ik het ook vind om mensen in nood te helpen; ik heb het ermoeilijk mee, dat we […]

Beste Henk-Jan,

Ik was heel blij met jouw reactie over hoe we omgaan met rampen.Ik vind het heel pijnlijk te moeten vast stellen dat de ramp in Azië,wereldwijd wordt gehypet als een consumptie product. Hoe goed en hoebelangrijk ik het ook vind om mensen in nood te helpen; ik heb het ermoeilijk mee, dat we door deze hype de rest van de mensen in nood dan maareven vergeten, of nog erger, minder gaan helpen!Ik was echter blij met jou reactie in de FZ nieuwsbrief. Eindelijk eenjournalist die durft weerwoord te bieden en een hype in vraag durft testellen. Ik had de journalistiek al een beetje opgeven, maar jij heeft weweer hoop!

Fons Maenhoudt,Trends Herkennen, Begrijpen, Gebruiken, Creëren.