artikel

Gebakken mul met een ratatouille van groenten

Horeca

Ingrediënten: Rode mulfilet 350 gCantharellen 50 gKousenband 50 gErwten 50gNaaldpaddestoelen 100gSjalotjes halveKnoflook 2 tenenPeper ¼ theelepelZout ½ theelepelEiwit ½Maïzena 1 eetlepelOlie (Grenada Gold Class A van Levo) Ingrediënten azijnsausKnoflook (fijn gehakt) 6 tenenSjalot (fijn gehakt) 3 stuksRoomboter 50gZhengjiang-azijn 150 mlZout 2 theelepelSuiker 2 theelepelsRijstwijn 100 mlSojasaus (Amoy) 100 mlOlijfolie 150 ml Bereiding: Marineer de mulstukken […]

Ingrediënten:
Rode mulfilet 350 g
Cantharellen 50 g
Kousenband 50 g
Erwten 50g
Naaldpaddestoelen 100g
Sjalotjes halve
Knoflook 2 tenen
Peper ¼ theelepel
Zout ½ theelepel
Eiwit ½
Maïzena 1 eetlepel
Olie (Grenada Gold Class A van Levo)

Ingrediënten azijnsaus
Knoflook (fijn gehakt) 6 tenen
Sjalot (fijn gehakt) 3 stuks
Roomboter 50g
Zhengjiang-azijn 150 ml
Zout 2 theelepel
Suiker 2 theelepels
Rijstwijn 100 ml
Sojasaus (Amoy) 100 ml
Olijfolie 150 ml

Bereiding:
Marineer de mulstukken met zout, peper, eiwit en maïzena. Pocheer de kousenband, erwten, naaldpaddestoelen, cantharellen en laat ze uitlekken.

Bak de vis beetgaar in een pan met een beetje olie. Verdeel de groenten in het midden van een bord, leg de vis er op en begiet met de azijnsaus.

Azijnsaus:

Bak de knoflook en sjalot in de boter, voeg dan de rest erbij.