artikel

Het prominententeam van Zibb.nl/horeca

Horeca

Vier uitgesproken horecaprominenten met vier uitgesproken meningen. Voor Zibb.nl/horeca gaven Rudolph van Veen, Johannes van Dam, Jonnie Boer en Jeu Claes zich bloot. Iedere dag reageren ze op vragen en opmerkingen over het fenomeen horecabeurzen. Vandaag het nut van meerdere horecabeurzen in één maand.

Horecava, BBB/EFFF in januari. Is het wel zinvol deze beurzen in één maand te houden?

Rudolph van Veen
Ik vind versnippering jammer. Was vorig jaar op een horecabeurs in Beiroet. Dat was de enige grote beurs van het land. Dan is duidelijk dat het daar gebeurt en dat je erbij moet zijn. In ons land gaan mensen een keus maken. En dat is jammer.

Jeu Claes
De EFFF heeft de laatste jaren meer het karakter van een landelijke beurs voor restaurants gekregen. Het is daarom beter de beurzen meer over het jaar te spreiden.

Johannes van Dam
De beurzen hebben verschillende doelgroepen, dus dat bijt elkaar niet. Januari is voor de horeca natuurlijk een vrij stille maand, dus een goed moment om de beurzen te houden.

Jonnie Boer
Ik kies meestal voor een beurs. Tijdens de Horecava ben ik meestal op vakantie. Ben alleen op beide beurzen, wanneer ik er iets moet doen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels