artikel

Quorn of roerbaktofu met Tandoori-uiensaus

Horeca

Ingrediënten:

  • 100 gram rijst
  • 3 eetlepels olie
  • 1 doosje quornstukjes roerbaktofu
  • 4 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 dl ananassap
  • 1/2 verse ananas of pot
  • 1 theelepel kipkruiden
  • 1 theelepel tandoori masala
  • 1 theelepel hindoestaanse masala
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • 2 eetlepels soja

Bereidingswijze:
Zet de rijst op met twee maal zoveel water. Kook die gaar. Verhit de olie in de wok en fruit de gesnipperde uien. Knijp de knoflook erbovenuit en bak mee. Voeg daarna de quorn, kruiden en soja toe. Voeg als laatste het ananassap en de stukjes ananas toe en laat dat 10 minuten sudderen. Serverne met rijst en een frisse salade.