artikel

Recepten Nieuwe Chinese Menukaart

Horeca

Gebraiseerde Heek/Roodbaars met lotus in kruidige zoete sojasaus Groentetoren met zoetzuur licht gepocheerde groenten Lamsspiesje met zoete sojasaus Lichtgebonden vissoep van Tante Song Soep van dumplings met garnalenmousse Verse paprikasoep Runderbouillon met ossenhaas Eendsalade met vinaigrette van limoen en munt Ossenhaassalde met lichte kruidige chilisaus Salade met groene asperges en champignon Gekookt mager buikspek met […]

Gebraiseerde Heek/Roodbaars met lotus in kruidige zoete sojasaus

Groentetoren met zoetzuur licht gepocheerde groenten

Lamsspiesje met zoete sojasaus

Lichtgebonden vissoep van Tante Song

Soep van dumplings met garnalenmousse

Verse paprikasoep

Runderbouillon met ossenhaas

Eendsalade met vinaigrette van limoen en munt

Ossenhaassalde met lichte kruidige chilisaus

Salade met groene asperges en champignon

Gekookt mager buikspek met komkommer in knoflooksaus

Gefrituurde garnalen op een krokant rijstkoekje en galiameloen

Krokante ossenhaasstripjes met pikante zoetzure saus

Boekweitblini’s met kokossoufflé, zure tamarindesaus en mangocompote

Gefrituurde kokosmelkrol met pandan- en kokosmelksaus

Yin Yang misérable met verse vruchtencoulis

Gebakken zalmfilet met asperges in vruchtenrijstwijnsaus

Sojadeegrolletje met prei en basilicum

Gebakken garnalen met knoflook,koriander en rode peper

Gebakken mul met een ratatouille van groenten

Gebakken eendfilet met rijstwijnsaus

Gegrilde entrecotefilet met sereh en kokosboter

Gefileerde kippendijen met gembersaus en shii-take

Geroosterde lamsrack met morillesaus

Roergebakken groenten met paddestoelen

Gestoofde tofu met wilde spinazie in sojarijstwijnsaus

Aziatisch fruit in een papaja met doeriansaus