artikel

Roergebakken groenten met paddestoelen

Horeca

Ingrediënten: Bleekselderij 100gJudasoor 50gVerse walnoot 75gMaitake paddestoel 100gLyciumvrucht 10gVerse gember 5gKomkommer 1 stukZout 1 theelepelSuiker 1 theelepelSesamolie (Amoy) 2 eetlepelsSojasaus (Amoy) 1 eetlepel Voorbereiding: Snij de bleekselderij in plakken. Laat het judasoor en de maitake weken en verspreid ze in kleine stukjes. Verwijder na het koken van de walnoot de schil. Week de lyciumvrucht tot […]

Ingrediënten:
Bleekselderij 100g
Judasoor 50g
Verse walnoot 75g
Maitake paddestoel 100g
Lyciumvrucht 10g
Verse gember 5g
Komkommer 1 stuk
Zout 1 theelepel
Suiker 1 theelepel
Sesamolie (Amoy) 2 eetlepels
Sojasaus (Amoy) 1 eetlepel

Voorbereiding:
Snij de bleekselderij in plakken. Laat het judasoor en de maitake weken en verspreid ze in kleine stukjes. Verwijder na het koken van de walnoot de schil.

Week de lyciumvrucht tot deze zacht is. Roerbak de ingrediënten op smaak. Garneer op plakken komkommer.

Wijnadvies
L’Exception/Cordier, Show Reserve Hunter Valley Chardonnay 2002, Rosemount, Hunter Valley, Australië
VinoVia,
Julio Bouchon Cabernet Sauvignon Reserva Especial 1999, Chili