artikel

Activiteiten

Horeca

Beurzen 2005/2006 Bezoek de Horeca Vakbeurs Brabant! Dit jaar vindt de 42ste editie plaats. Van maandag 31 oktober tot en met 3 november 2005. Locatie dit jaar is wederom de Brabanthallen in Den Bosch. Voor een actueel overzicht van de horeca-activiteiten, klikt u hier. Activiteiten EFM, het platform voor managers in de foodservice!EFM staat voor […]

Beurzen 2005/2006

Bezoek de Horeca Vakbeurs Brabant! Dit jaar vindt de 42ste editie plaats. Van maandag 31 oktober tot en met 3 november 2005. Locatie dit jaar is wederom de Brabanthallen in Den Bosch.

Voor een actueel overzicht van de horeca-activiteiten, klikt u hier.

Activiteiten

EFM, het platform voor managers in de foodservice!
EFM staat voor Elsevier Foodservice Managers. Een lidmaatschap maakt het makkelijk om contacten te leggen en onderling informatie uit te wisselen en dat alles binnen uw vakgebied.

Wat houdt een EFM-lidmaatschap in?

  • Minimaal 3 keer per jaar themasessies met een actueel onderwerp. Soms gecombineerd met een bedrijfsbezoek, maar altijd met uw vakgenoten. Tijdens en na afloop van de bijeenkomsten is er volop gelegenheid om vakkennis met elkaar te delen en uw netwerk te vergroten.
  • Jaarlijks organiseert EFM een Trendtour (ééndaagse studiereis) in binnen – of buitenland. Dit om nieuwe ideeën of kennis op te doen. Voor 2005 zijn er plannen om naar Milaan te gaan.
  • Als onderdeel van het lidmaatschap een abonnement op één van onze Food & Horeca titels
  • Twee keer per week de online Food- en Horeca nieuwsbrieven in uw mailbox

Meer weten over EFM?
Neem dan contact op met Debby Ambting via telefoon 0314-349903 of mail debby.ambting@reedbusiness.nl.

FZ brancheborrels
Door de FZ brancheborrels is er inmiddels iets unieks ontstaan: een enorm platform van branchegenoten die naar de brancheborrels komen om te netwerken en informeel contact met elkaar te houden. Circa zes keer per jaar creëert FZ – op steeds wisselende locaties – een ontmoetingsplaats voor de evenementenbranche.

Op iedere brancheborrel is er een korte presentatie van FZ met daarin de nieuwste ontwikkelingen of aankondigingen van de meest belangrijke items. Een voorwaarde voor het bijwonen van een FZ brancheborrel is dat u een abonnement op FZ heeft.

Voor meer informatie over het blad FZ, klikt u hier.

Nationale Catering Awards
Dit evenement vond plaats in The Open in Tiel. Er waren vijf prijzen te verdelenin de categorieën: Product Award, Bedrijfscatering Award, Instellingscatering Award, Party Catering Award, Gastheerschap Award. En de winnaars waren …….

Klik hier om naar het online dossier te gaan.