artikel

Speciale edities

Horeca

Top 100 horecabedrijven Jaarlijks verschijnt er in april een speciale uitgave van Misset Horeca met een ranking van de 100 grootste horecabedrijven van Nederland. Benieuwd of u er ook in staat? Bestel dan een exemplaar via telefoonnummer 0314 – 35 81 41 Of klik hier voor een online overzicht. Top 100 beste cafés Jaarlijks  in […]

Top 100 horecabedrijven

Jaarlijks verschijnt er in april een speciale uitgave van Misset Horeca met een ranking van de 100 grootste horecabedrijven van Nederland. Benieuwd of u er ook in staat? Bestel dan een exemplaar via telefoonnummer 0314 – 35 81 41

Of klik hier voor een online overzicht.

Top 100 beste cafés

Jaarlijks  in november verschijnt een speciale uitgave van Misset Horeca met een ranking van de 100 beste cafés van Nederland. Benieuwd of u ook een plek heeft veroverd? Bestel dan een exemplaar via telefoonnummer 0314 – 35 81 41.

Of klik hier voor een online overzicht.

CM Dossier: het enige naslagwerk voor de totale cateringbranche

Het Catering Magazine dossier biedt kengetallen, stappenplannen, marktoverzichten en praktijktips. Het dossier is compleet met ranglijsten en overzichten waarmee u een jaar lang op de hoogte bent. Bij een abonnement op Catering Magazine ontvangt u dit prachtige naslagwerk geheel gratis.

Klik hier om direct een abonnement af te sluiten.

Wilt u het Catering Magazine Dossier los bestellen? Neem contact met ons op via 0314 – 34 99 69.

Menjoe: voor horecaprofs in spé

Menjoe, bedoeld voor leerlingen en studenten in het horecaberoepsonderwijs, beschijnt 3 keer per jaar in opdracht van het HBI. Menjoe is een extra bijlage van Misset Horeca, hét vakblad voor horecaondernemend Nederland.

Bent u geïnteresseerd in een studentenabonnement op Misset Horeca voor €47,50 per jaar? Klik dan hier.

Oplocatie Datagids

De Oplocatie Datagids 2005 biedt een compact en helder overzicht van de Nederlandse evenementenlocaties, organisatiebureaus en toeleveranciers.

Nu ook online!
www.oplocatie.nl  geeft u snel en eenvoudig een nog completer overzicht dan de datagids. Een perfect hulpmiddel bij uw zoektocht naar een organisatiebureau, toeleverancier of evenementenlocatie.

Voor meer informatie neemt u contact op met het Oplocatie-team, telefoonnummer 0314 – 34 94 98 of per email oplocatie@reedbusiness.nl.

Cafetaria Top 100

In december 2004 is voor het eerst een speciale uitgave van Snackkoerier verschenen met een ranking van de 100 beste cafetaria’s van Nederland. Benieuwd of ook uw cafetaria tot één van de beste van Nederland behoort?

U kunt een exemplaar bestellen via telefoonnummer 0314 – 34 99 69.Of klik hier voor een online overzicht.