artikel

Foto’s gevraagd

Horeca

De sneeuwval van afgelopen weekend leverde naast veel ellende ook fraaie plaatjes op. Het straatbeeld ademt een heerlijke winterse sfeer uit en gebouwen staan er fraai bij in de koude, witte poeder. De fotocamera’s kunnen dus weer uit de kast. De redactie van Zibb.nl/horeca is benieuwd naar horecabedrijven in de sneeuw. We ontvangen graag foto’s […]

De sneeuwval van afgelopen weekend leverde naast veel ellende ook fraaie plaatjes op. Het straatbeeld ademt een heerlijke winterse sfeer uit en gebouwen staan er fraai bij in de koude, witte poeder. De fotocamera’s kunnen dus weer uit de kast.

De redactie van Zibb.nl/horeca is benieuwd naar horecabedrijven in de sneeuw. We ontvangen graag foto’s van restaurants, hotels, cafés of cafetaria’s in een besneeuwd landschap. Mail de foto’s als JPG-bestand naar zibb.horeca@reedbusiness.nl. Zet er even bij waar en wanneer de foto is gemaakt.

Hieronder de eerste winterse foto’s.


Hotel Ravel in Hilversum.


Besneeuwd terras in het Limburgse Vijlen.


Restaurant Alfred’s Diner in Alphen aan den Rijn. Deze foto werd vorige winter gemaakt.


Stadsbierhuis De Waag in Doesburg


Restaurant De Bonte Koe in Doesburg