artikel

<!-Jaaroverzicht-!>

Horeca

Zibb.nl/horeca informeerde u het afgelopen jaar over alle belangwekkende zaken in de horeca. Zeven dagen per week, 24 uur per dag via www.zibb.nl/horeca. Daarnaast met de horecanieuwsbrief op maandag en woensdag, zo rond het middaguur. Tevens berichtten wij u via extra nieuwsbrieven direct over onder andere de mutaties in de jongste Michelingids en verschuivingen in collega-gids Lekker

Ook in 2006 informeert Zibb.nl/horeca u weer snel, doeltreffend en gedetailleerd over alle belangrijke zaken voor horecaprofessionals. Dit gebeurt op de voor u bekende manier met treffende nieuwsberichten en uitgebreide achtergrondinformatie. Het een en ander uiteraard aangevuld met tips, recepten en andere handige tools om inspiratie op te doen. Om te beginnen met de Horecava. Iedere beursdag versturen wij, in samenwerking met de redactie van Misset Horeca en Snackkoerier, een speciale nieuwsbrief met daarin alle gegevens over de grootste horecavakbeurs van het land.

Ten slotte wenst de redactie van Zibb.nl/horeca u een goed uiteinde en een zeer voorspoedig 2006. Zowel zakelijk als privé. En heeft u nieuws tijdens het komende jaar? Neem dan contact met ons op.

Redactie Zibb.nl/horeca
Richard Kok, telefoonnummer 0314 – 35 82 36 of via
richard.kok@reedbusiness.nl

Vivie Barenbrug, telefoonnummer 0314 – 35 82 24 of via
vivie.barenbrug@reedbusiness.nl