artikel

Als het om sfeer gaat..

Horeca

Sfeer is bepalend voor uw zaak, maar U bent bepalend voor de sfeer in uw zaak.

Bij ieder ondernemer past een persoonlijkheid, een karakter, een gevoel, een emotie. Dat vinden wij ieder keer terug in het interieur van de ondernemer!
Verschillende mensen met zoveel verschillende interieurs en inrichtingen, dat maakt ons vak iedere dag zo leuk!
Vervoort stelt een uitgebreide collectie meubilair aan u voor. Een collectie die opvalt door haar verscheidenheid, originaliteit en exclusiviteit. Het resultaat is dat wij u met dit assortiment altijd een gepaste oplossing kunnen biedenDankzij de deskundigheid van het Vervoort team zijn wij een geschikte partner voor de markt van de professionele gebruiker. Van café tot conferentieoord. Voor beursorganisaties, ziekenhuizen, kantoren, hotels, sportaccommodaties, zorginstellingen tot restaurants en lunchrooms.

Het hoofdkantoor met een showroom van 4000 m2 is centraal gevestigd in het Brabantse Goirle, van waaruit de Nederlandse en Europese markt adequaat wordt bediend. Een persoonlijke benadering, snelle leveringen, meedenken met de klant, flexibiliteit en leveringen via eigen vervoer typeren Vervoorts klantgerichte werkwijze.
Voor meer informatie: www.vervoort.nl