artikel

Gastvrijheidszorg met sterren

Horeca

Op 12 januari 2006 vindt in zaal B van het congrescentrum RAI in Amsterdam het congres “Gastvrijheidszorg met sterren” plaats. In het congres komen drie topzorginstellingen aan het woord over gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Dienstenmarketingspecialist Wouter de Vries zal uitgebreid ingaan op het “wegzetten van de zorginstelling als merk”. Theo Pieper, vice president van het Koksgilde, […]

Op 12 januari 2006 vindt in zaal B van het congrescentrum RAI in Amsterdam het congres “Gastvrijheidszorg met sterren” plaats. In het congres komen drie topzorginstellingen aan het woord over gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Dienstenmarketingspecialist Wouter de Vries zal uitgebreid ingaan op het “wegzetten van de zorginstelling als merk”. Theo Pieper, vice president van het Koksgilde, zal het nieuwe sterrensysteem voor gastvrijheidszorg in zorginstellingen presenteren.

De sprekers namens de topzorginstellingen zijn:Richard Olde Bijvank, manager facilitair bedrijf OLVG Amsterdam, nr. 1 ziekenhuis volgens Elseviers Weekblad, Piet de Kroon, directeur Verpleeghuis De Bleerinck Emmen, nr. 1 volgens de Voedingsdiensten Top 100 en Bob Mulder, unithoofd catering- en gastenservice Franciscus Ziekenhuis Roosendaal, nr. 1 ziekenhuis volgens de AD top 100 ziekenhuizen.

De leiding van het congres is in handen van Yvonne van Gilse, directeur Landelijke Organisatie Cliëntenraden. Het congres is bedoeld voor leden raden van bestuur, directies, facilitair managers, hoofden voedingsdienst van zorginstellingen en vindt plaats van 10.30 – 13.30 uur, inclusief discussie van het publiek met de inleiders.

Inschrijven voor het congres kan via: www.koksgilde.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen.De kosten voor het congres bedragen € 75,- inclusief toegang tot de beurs Horecava.Het congres wordt georganiseerd door Koksgilde Nederland, Standex Periodieken en Landelijke Organisatie Cliëntenraden (LOC) en ondersteund door de hoofdsponsors van het Koksgilde: Deli XL, Nestlé, Heinz, Meko Hygiëne Groep, Van der Wiel & Smit en Rational.