artikel

Mini croissantjes met gegrilde kip en pijnboompitten

Horeca

Ingrediënten:

    8 mini croissantjes
  • 25 g pijnboompitten
  • 250 g gegrilde kipfilet
  • 3 eetlepels knoflookmayonaise
  • 2 eetlepels verse munt in dunne reepjes
  • zout
  • versgemalen peper

Bereidingswijze:
Bak de croissantjes in de oven knapperig bruin volgens de gebruiksaanwijzing en laat ze afkoelen tot lauwwarm. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan en laat ze op een bordje afkoelen. Snijd de kipfilet in reepjes. Schep in een kom de kipfilet, mayonaise en munt door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep op het laatste moment ook de pijnboompitten erdoor. Snijd de broodjes open. Schep de kipsalade op de onderste helften en leg de bovenste helften erop.