artikel

Beursactie

Horeca

Activeer uw persoonlijke code hier! Via het onderstaande formulier kunt u uw persoonlijke code activeren en maakt u kans op onderstaande prachtige prijzen. Alleen volledig ingevulde formulieren komen in aanmerking voor deze prijzen. De winnaars krijgen via e-mail bericht. Doe dus mee en win! Meedoen kan tot en met 14 januari aanstaande via www.beursactie.com Uw […]

Activeer uw persoonlijke code hier!

Via het onderstaande formulier kunt u uw persoonlijke code activeren en maakt u kans op onderstaande prachtige prijzen. Alleen volledig ingevulde formulieren komen in aanmerking voor deze prijzen. De winnaars krijgen via e-mail bericht. Doe dus mee en win!

Meedoen kan tot en met 14 januari aanstaande via www.beursactie.com

Uw gegevens: (* = verplicht)
Aanhef*

Voorletter(s)*:

Achternaam*:

Bedrijfsnaam*:

Adres*

Postcode/plaats*:

Telefoon*

E-mailadres*:

Ja, mijn e-mailadres mag worden gebruikt voor het toezenden van informatie over producten en diensten van Reed Business Information bv en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.
Nee, mijn e-mailadres mag niet gebruikt worden door derden.
Wat is uw functie in het bedrijf?*
Wat is het type bedrijf waarin u werkt?*

Uw persoonlijke code

Uw persoonlijke code (deze staat op de kaart) HV:

Beursaanbieding abonnementen

Twee maanden GRATIS proefabonnement op alle horecavakbladen *)

Abonneer me op de volgende vakbladen:
Misset Horeca
Snackkoerier
Catering Magazine
FZ

*) Actievoorwaarden
Uw gratis proefabonnement duurt twee maanden. Na ontvangst van het laatste nummer gaat uw abonnement over in een jaarabonnement tot wederopzegging, tenzij u een maand voor afloop van het proefabonnement schriftelijk opzegt.

Gratis Nieuwsbrieven

U kunt zich gemakkelijk opgeven voor onze gratis e-mail nieuwsbrieven. U hoeft ze alleen maar aan te vinken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied.

Abonneer me op de volgende e-mail nieuwsbrief of -brieven:
Nieuwsbrief Zibb.nl/horeca, iedere maandag en woensdag
Nieuwsbrief Zibb.nl/food, twee keer per week (dinsdag en vrijdag)
Nieuwsbrief Catering Magazine, per maand (vrijdag)
Nieuwsbrief FZ, wekelijks op vrijdag

Reed Business Information bv legt gegevens vast voor de uitvoering van de (abonnements)overeenkomst. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om u te informeren over voor u relevante producten en diensten van Reed Business Information bv, haar groepsmaatschappijen en zorgvuldig geselecteerde derden.

Als u geen prijs stelt op deze informatie, per post of via e-mail, dan kunt u dit schriftelijk doorgeven aan: Reed Business Information bv, t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem of per e-mail: adresregistratie@reedbusiness.nl. Zie ook het Privacy-statement