artikel

nhtv: vol jaarcongres ‘vol kracht vooruit!

Horeca

NHTV Hoge Hotelschool Breda, vrijdag 4 maart en zaterdag 5 maart 2005: VOL Jaarcongres.

Een inspirerend, informatief én gezellig evenement, VOL met culinaire verassingen. Vanaf de NHTV Hotelschool te Breda zullen binnenkort de 1e afgestudeerden de wereld gaan bestormen. Tijd voor een ontmoeting met oud hotelschool leden en innovatieve gasten. Uiteraard pakt de organisatie het dit jaar groots aan!

Vanaf 12.00 uur het wij u van harte welkom in Breda met koffie en bijbehorend lekkers. Het programma start met een rebellerend tintje!

De dagvoorzitter Sander Allegro neemt u mee en stelt u in de gelegenheid deel te nemen aan een diversiteit van workshops en lezingen met een totaal vernieuwd en duidelijk VOL kracht vooruit gehalte. Innovatie = Rendement? U gaat praktijkgerichte ervaringen en voorbeelden aan den lijve ondervinden met Steve Klein, Wim Gerards, Mattijs Kaak, Piet Boogaard, Olaf Hermans en Geoff Maree.Aansluitend presenteren wij VOL trots niemand minder dan Fokke de Jong, Algemeen Directeur van Suitsupply. Hij zal een prikkelende presentatie verzorgen.

Helemaal alert starten we dan met de Algemene Ledenvergadering, waar een van de agendapunten het aftreden van Sander Allegro zal zijn. Hij neemt na 6 jaar afscheid van het huidige bestuur en zal, na toestemming van de aanwezige leden, de voorzittershamer overdragen aan Wim Dupont. Tussendoor is er uiteraard VOLop gelegenheid tot het ontmoeten van oude bekenden en nieuwe gezichten.

’s Avonds beginnen we met een feestelijk aperitief en worden de VOL jubilarissen in het zonnetje gezet. Aansluitend wacht ons een uitgebreid en creatief diner- en dessertbuffet met wereldse lekkernijen. Om vervolgens swingend te feesten met de Down Town Dixie Society Band. De leden van deze band zijn allen oud-hotello’s en ondertussen internationaal actief. In de pauzes zal een DJ de stemming koesteren.

5 maart 2005 Het uitwaaiprogrammaEen mooie wandeling door het mastbos onder begeleiding van de Boswachter. En daarna onder het genot van een glaasje, lekker nakletsen.

Het aanmelden: Middels de VOL website www.volnet.nl of het onderstaande formulier, kunt u zich aanmelden voor het VOL Jaarcongres. Wanneer u nog geen lid bent van de VOL en wel naar het Jaarcongres komt dan kunt u tegen een gereduceerd tarief lid worden. U bent echter niet verplicht lid te zijn voor dit evenement!

De informatie: Stuur een e-mail naar congres2005@volnet.nl of bel met Yvonne Vermeulen: 06-12273547of 010-4120407 (werk), maar kijk ook geregeld op onze site.

Wij gaan VOL kracht vooruit naar de 4e maart en hebben ons als doel gesteld hier een onvergetelijke dag van te maken.

Namens De Jaarcongrescommissie 2005;Caroline van Riet, Yvonne Vermeulen, Jeroen Stok, Eric Andersen, Cleo Pinck, Wim Dupont en de studenten Azi, Michael, Kim, Annika en Bram.